358/2 DAYS : SECRET REPORTS

Oι κρυφές αναφορές έχουν γραφτεί από διάφορα μέλη της 13ης οργάνωσης και αφορούν συνήθως τις παρατηρήσεις τους για τον Ρόξας και την Ζίον.Ο Ρόξας είναι το μόνο μέλος της οργάνωσης που δεν έχει καταγράψει μία τέτοια αναφορά.(Στο πρωτοτυπο παιχνίδι δεν αναφέρεται ποιος έχει γράψει την κάθε αναφορά.)


Xemnas

Μέρα 7: Το νόημα

Ένα όνομα ορίζει και  περιγράφει το αντικείμενο.Του δίνει νόημα. Δημιουργήσαμε Κλώνους για να εξασφαλίσουμε ότι η νέα δύναμη θα παραμείνει δική μας.Ο πρώτος κλώνος ήρθε στη ζωή. Χρείαζεται ένα όνομα.Ένα όνομα που θα του ταιριάζει απόλυτα.Ένα όνομα που θα δώσει σε αυτό το κούφιο ανδρείκελο νόημα .

Μέρα 255: Τελικό στάδιο

O καθένας μας βλέπει με διαφορετικό τρόπο την Ζίον, ανάλογα με τo ποια είναι η σχέση του τι με αυτήν.Για τον Σάιξ είναι απλά μια μαριονέτα. Tο πρόγραμμα φτάνει σιγά σιγά στην ολοκλήρωση του. Μέσω του Ρόξας η Ζίον θα καταφέρει να γίνει ένα πιστό αντίγραφο του ήρωα του κλειδόσπαθου. Κάποιες φορές μάλιστα,παίρνει την μορφή του στα μάτια μου.

Μέρα 322: Το σχέδιο

Eίτε με την βοήθεια της Μαριονέτας είτε με την βοήθεια του Nobody του ήρωα,πρέπει να δημιουργήσουμε τον δικό μας Αφέντη του Kλειδόσπαθου. Το ποιος από τους δύο θα είναι αυτός δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Ωστόσο από την στιγμή που έχουμε την μαριονέτα,δεν χρειάζομαστε πια τον ήρωα. Επομένως,ο Σόρα δεν πρέπει να ξυπνήσει. Δεν θα μπορούμε να τον ελέγξουμε.Θα στραφεί οπωσδήποτε εναντίον μας. Πρέπει να παραμείνουμε στα σχέδια μας έχοντας αυτό κατα νου.

Μέρα 358: Οι στόχοι

Με λίγη τύχη ίσως μπορέσουμε να ξαναπάρουμε με το μέρος μας τον Ρόξας. Άλλα και αν ακόμα ξυπνήσει ο Σόρα,ως ήρωας του Κλειδόσπαθου,θα εξακολουθήσει να ελευθερώνει τις καρδιές. Σε περίπτωση που στραφεί εναντίον μας,εμείς πρέπει να τον υποτάξουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις του για το δικό μας συμφέρον. Πρέπει να κατακτήσω το Βασίλειο των καρδιών. Mόνο έτσι θα γίνω μια υπέρτατη οντότητα. Αυτή είναι η απόλυτή μου φιλοδοξία.

Xigbar

Μέρα 71: Tο τέλος του προδότη

Ο Σάιξ σίγουρα έβαλε το χεράκι του σε ότι συνέβη στο Κάστρο της Λήθης. Άλλα ούτε και ο Άξελ έμεινε άπραγος. Στην πραγματικότητα ο Ζέμνας διέταξε τον  Άξελ να εξολοθρεύσει τους προδότες. Αν και έγω δεν γνωρίζω τους προδότες,ο Ζέμνας σίγουρα ήξερε από την αρχή ποιοι ήταν.

Μέρα 117: Εκείνος και ο Ρόξας

Ο Ρόξας ωριμάζει πολύ γρήγορα. Το πρόσωπο του, ο τρόπος που χειρίζεται το κλειδόσπαθο,μου θυμίζουν εκείνον. Oι κόσμοι είναι αποκομμένοι και μόνοι, άλλα πάντα υπάρχει εκείνος ο σταθερός δεσμός που τους ενώνει.Και εμείς οι Κανένες δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτά που κάναμε ως άνθρωποι. Έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να τα αλλάξουμε.

Μέρα 256: Ποιον βλέπει ο καθένας μας

Η Ζίον έχει εξαφανιστεί και αυτό είναι κάτι το συναρπαστικό. Έαν ξεφύγει από τον έλεγχο μας τότε θα μπορέσει να γίνει ένα με τον ήρωα . Ο Σάιξ δεν την βλέπει όπως είναι στην πραγματικότητα.Είμαι περίεργος να δω πως πραγματικά την βλέπουν οι άλλοι. Εμένα μου θυμίζει εκείνον,για αυτό και υποπτεύομαι πως και ο Ζέμνας βλέπει κάτι τελειώς διαφορετικό πάνω της.

Μέρα 296: Κρυφές αλήθειες

Κάνενας μας δεν γνωρίζει τα πάντα για το Κάστρο της Λήθης. Υπάρχoυν δωμάτια που ούτε καν ο Ζέμνας δεν ξέρει γι αυτά.Επιπλέον πολλοί από εμάς δεν έχουν αντιληφθεί ότι η Ζίον γεννήθηκε εκεί. Αναρωτιέμαι αν θα λάμψει ποτέ η αλήθεια για αυτό το μέρος.

Μέρα 355: Νους

Tα σχέδια του Ζέμνας πήγαν στράφι από τη στιγμή που χάσαμε τα μισά μέλη της οργάνωσης στο Κάστρο της Λήθης.Επομενως, είναι δυνατόν να θεωρήσουμε επιτυχία την κατάσταση αυτή? Αν υποθέσουμε πως το Βασίλειο των Καρδιών έχει δική του νοημοσύνη, τότε σίγουρα σνομπάρει τον Ζέμνας και συνεπώς τον ίδιο τον Ζέρανορτ. Ο Ρόξας εγκατέλειψε σήμερα την οργάνωση.

Xaldin

Mέρα 119: Καρδιές και συναισθήματα

O πράξεις αυτού του ανόητου τέρατος με κάνουν να νοιώθω περιφρόνηση για τους ανθρώπους και ιδιαίτερα για  την αδιάκοπη ανάγκη τους να διακατέχονται από συναισθήματα. Έμεις μετατραπήκαμε σε Κανένες πολύ απλά για να γλιτώσουμε τέτοιου είδους συναισθήματα.Ωστόσο λίγο αργότερα καταλάβαμε το λάθος μας,ότι δηλαδή κάποια πράγματα δεν γίνονται χωρίς καρδιά. Παρόλο αυτά,εξακολοθώ να πιστεύω πως από αυτό το λάθος μας θα βγει κάτι καλό τελικά.

Vexen

Μέρα 23: Καταχώρηση έρευνας 326

Το πρόγραμμα βαίνει προς το τέλος του. Ο νούμερο 1 Κλώνος είχε μεγαλύτερη επιτυχία από ότι περίμενα. Σκοπέυω να στείλω τον άλλο κλώνο,ο οποίος δεν έχει νούμερο,στο Κάστρο της Λήθης, όπου θα τον εξέτάσω περαιτέρω.Για ένα πράγμα μόνο αναρωτιέμαι. Θα μπορούσαν άραγε αυτοί οι κλώνοι να θεωρηθούν ιδιαίτερη μορφή ενός Κανένα; 

Lexaeus

Μέρα 25:Χαλαροί δεσμοί

Πιέζοντας τον Ζέξιον να μου δώσει απαντήσεις,χάνω το χρόνο μου.Άλλα δεν αντέχω να μην ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει. Τι γίνεται στα ανώτερα πατώματα? Και τι υποτίθεται πως κάνουμε εμείς εδώ κάτω? Αυτοί ξέρουν την αλήθεια και δεν λένε τίποτα σε εμάς. Ο Ζέξιον θεωρεί πως είμαστε ενωμένοι σαν οργάνωση αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.Σίγουρα είναι ο μόνος που μπορώ να εμπιστευτώ.

Zexion

Mέρα 24: Τα ανώτερα πατώματα

Ο Μαρλούσια κατάφερε να οδηγήσει τον Αφέντη του κλειδόσπαθου στο κάστρο. Στην δουλειά μας γίνονται πολλά αλλα σπάνια μαθαίνουμε γι αυτά. Υποπτεύομαι πως ορισμένα υποτιθέμενα  σχέδια της Οργάνωσης είναι στην πραγματικότητα μυστηριώδεις δολοπλοκίες. Ο Μαρλούσια φαίνεται πολύ ύποπτος.

Μέρα 26: Οι ενέργειες του Άξελ

Eιμαι σίγουρος πως οι ανεξήγητες ενέργειες του Άξελ είναι αποτέλεσμα των εντολών του Σάιξ. Για ποιον άλλο λόγο να ήθελε να εξουδετερώσει τον Βέξεν? Ο Βέξεν απλά διεξήγαγε έρευνα. Δεν αξίζουμε να επωφεληθούμε όλοι από το Πρόγραμμα? Τι ακριβώς σκεφτόταν ο Άξελ?

Saïx

Μέρα 9: Σε καλό δρόμο

H Zιον βρίσκεται υπό παρακολούθηση. Εντωμεταξύ ο Ρόξας έχει ξεκινήσει τις αποστολές του.Aπαιτείται να κρατήσουμε την Ζίον μακριά από τον Ρόξας εώς ότου σιγουρευτούμε πως όλα θα γίνουν όπως τα περιμένουμε. Και αυτό,όπως υπολογίζει ο Βέξεν,θα μας πάρει άλλες 10 μέρες. Τώρα όσον αφορά τον Αφέντη του Κλειδόσπαθου,ο Μαρλούσια αναμφίβολα θα τον κρατήσει απασχολημένο.

Μέρα 51: Πρέπει να ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα

To πρόγραμμα για τους Κλώνους συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, αλλά δυστυχώς κάτι πήγε στραβά στο κάστρο της Λήθης.  Πληροφορηθήκαμε από τα Dusks ότι κανένας από αυτούς που είχαμε αποστείλει στο Κάστρο της Λήθης δεν επιβίωσε. Προς το παρόν ξέρω πολύ λίγα για το τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν πιστεύω ότι ο Άξελ είναι ανάμεσα στους νεκρούς αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. Πρώτα πρώτα,πρέπει να εντοπίσω τον Αφέντη του Κλειδόσπαθου.

Μέρα 94: Ολα κινούνται με γοργούς ρυθμούς

Οι καρδιές που συλλέγονται από τους δύο χειριστές του κλειδόσπαθου, τον Ρόξας και την Ζίον, συγκεντρώνονται σε ένα σημείο.Kαι τώρα επιτέλους ,το μεγαλοπρεπές Kingdom Hearts φεγγοβολάει στον νυχτερινό ουρανό. Oι κόποι μας έχουν αρχίσει να αποδίδουν καρπούς. Όλα τα σχεδία μας είναι σε καλό δρόμο,οπότε δεν είναι ώρα να κάνουμε πίσω.

Μέρα 150: Σχετικά με την Ζίον

Ο Κλώνος έχει διάφορα προβλήματα,όπως ακριβώς το προέβλεψα. Το πρόγραμμα μας έδειχνε πολλά υποσχόμενο, όμως ο κλώνος είναι απλά ένας κλώνος.Μία κούκλα που την παίζεις μέχρι να σπάσεi .Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Άξελ και ο Ρόξας νοιάζονται για αυτήν. Θα την εκτιμούσα μόνο εάν αξιοποιούσε πλήρως τα προσόντα της. 

Μέρα 171: Το Νούμερο 1

H Zίον απέτυχε να εκπληρώσει την αποστολή της. Αν αυτό συνεχιστεί, θα ήταν προτιμότερο να εξολοθρέυσουμε την Ζίον και να αναθέσουμε στον άλλο κλώνο να εκπληρώσει το σχέδιο μας. Το Νούμερο 1 ήταν στα αρχικά μας σχέδια αλλά τώρα πια δεν ξέρω αν μπορεί να τα καταφέρει. Προς το παρόν αυτή δεν είναι ικανή για τίποτα. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω γιατί ο Ζέμνας την κρατάει ακόμα.

Μέρα 174: Σχετικά με την Ζιόν

Η Ζίον βρίσκεται ακόμα σε βαθύ ύπνο. Παρόλες τις εξετάσεις που της έκανα δεν διαπίστωσα καμία βελτίωση στην κατάσταση της.Η Ζίον αν και ζει ακόμα δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα αντίγραφo .Τα είπα όλα αυτά στον Ζέμνας,άλλα δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση. Απλά με κοίταξε και χαμογέλασε.Mερικές φορές δεν μπορώ να καταλάβω τι σκέφτεται.

Μέρα 277: Αληθινή ταυτότητα

Ο Άξελ και ο Ρόξας κάτι ετοιμάζουν. Ότι και αν είναι αυτό,σίγουρα δεν μπορούν να αποτρέψουν το γεγονός ότι η Οργάνωση εξόρισε την Ζίον. Τα σχέδια μας έχουν αλλάξει και έχουν τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις. Το Νούμερο 1 σχέδιο και το Πρόγραμμα Κλώνων μας έχουν ανοίξει τον δρόμο. Οι στόχοι μας διαφέρουν τώρα πια.

Μέρα 298: H  αλλαγή σχεδίων

Ο Άξελ δεν μας ανέφερε τελικά ότι η Ζίον και ο Απατεώνας συνεργάζονται. Η συγκεκριμένη πληροφορία μας δόθηκε από τον Ρόξας.Είναι φανέρο πως το αγόρι αυτό ελέγχεται πιο εύκολα από τον Άξελ. Ωστόσο ο Άξελ αιχμαλώτισε την Ζίον και την έφερε πίσω σε εμάς. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον τρόπο σκέψης του. Αν χρειαστεί, είμαστε διατεθειμένοι να τροποποιήσουμε τα σχέδια μας άλλα μάλλον αυτό θα καθυστερούσε την υλοποιήση τους.

Μέρα 356: Aπρόοπτα γεγονότα

Δυστυχώς ποτέ δεν προβλέψαμε το ενδεχόμενο να χάσουμε με τα σχέδια μας και τον Ρόξας και την Ζίον. Γιατί άραγε δεν το σκεφτήκαμε? Απο που και ως που ο Ρόξας δυνάμωσε τόσο ώστε να με νικάει στην μάχη? Τι ακριβώς σχεδιάζεις, Λι? Μαζί ενταχθήκαμε στην οργάνωση.Μαζί κάναμε σχέδια.Αυτή τη στιγμή όμως όλα αυτά είναι μια μακρινή ανάμνηση. Όλα άλλαξαν.Και εσύ και εγώ.

Axel

Μέρα 8: Ρόξας

Φαίνεται πως αυξάνομαστε μέρα με τη μέρα. Το 13ο μέλος ήταν ένα αγόρι ο Ρόξας. Τώρα πια έχουμε και 14ο μέλος,την Ζίον. Η σημερινή μου αποστολή ήταν να δείξω στον Ρόξας τα σχοινιά. Έχω καταντήσει κουβερνάντα του. Δεν είναι κακός άλλα είναι ανώριμος. Επιπλέον είναι καλός πολεμιστής . Τουλάχιστον δεν θα βαρεθώ.

Μέρα 14: Αυτό το παιδί!

Άλλη μια αποστολή με τον τον Ρόξας σήμερα. Είναι στα αλήθεια δική μου ευθύνη? Τουλάχιστον έμαθε να μιλάει σαν κανονικός άνθρωπος. Ίσως αυτό σημαίνει ότι αρχίζει και θυμάται. Υποτίθεται πως είναι o Κανένας του Αφέντη του Κλειδόσπαθου.Δεν το καταλαβαίνω.

Μέρα 22: Το κάστρο της Λήθης

Ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου μας στο Kάστρου της Λήθης.Ο μικρός ήρωας με το κλειδί πιθανόν έκανε την εμφάνιση του. Εγώ και ο Κανένας του συναντιόμαστε και τρώμε παγωτό τις τελευταίες μέρες.Δεν είναι και το πιο κοινωνικό άτομο που γνωρίζω, άλλα τουλάχιστον έμαθε να εκφράζει και άλλα συναισθήματα πέρα από την κατήφεια και την αδιαφορία.Του μίλησα για το Κάστρο της Λήθης άλλα δεν πιστεύω να κατάλαβε κάτι. Λογικό μου φαίνεται.

Μέρα 28: Σχετικά με τους προδότες

Αν και ξέρω σχεδόν τα πάντα για το Πρόγραμμα των Κλώνων,δεν γνωρίζω που βρίσκεται ο άλλος κλώνος.Δεν έχω βρει ούτε ίχνος του. ...O Bέξεν πιάστηκε στα πράσα.Αξιολύπητο και αναπόφευκτο ταυτόχρονα. Δεν θα ρισκάρω να πέσει το Πρόγραμμα στα χέρια τους. Αυτό που προέχει είναι το πως θα σταματήσουμε τους προδότες. Όχι τους προφανείς προδότες, άλλα εκείνους που θα σταθούν εμπόδιο σε μένα και σε αυτόν. Ο Αφέντης του Κλειδόσπαθου δεν είναι εχθρός μας.

Μέρα 52: Άλλη μια αποστολή

Έχω χάσει τα ίχνη και του Αφέντη του Κλειδόσπαθου και των άλλων εισβολέων. Είμαι ο μόνος που έμεινε στο κάστρο. Όλοι οι άλλοι εξολοθρεύτηκαν. Είχα ως εντολή να βάλω τέλος στους προδότες και τελικά πιστεύω πως αυτό είναι ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει. Υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να ψάξω όσο είμαι εδώ.

Μέρα 72: Άνθρωπος

Όσο περίσσοτερο γνωρίζεις κάποιον τόσο καλύτερα επικοινωνείς μαζί του. Όλα περνούν με ένα κλείσιμο του ματιού και ένα φιλικό σκούντηγμα στην πλάτη.Όσο περναέι ο καιρός καταλαβαίνεις τον άλλον δίχως να του μιλάς.Όσον αφορά το τι συνέβη στους πρώην συναδέλφους μας στο Κάστρο της Λήθης,καλύτερα να μη μιλήσω για αυτό. Ο Αφέντης του Κλειδόσπαθου όμως και ο Ρόξας μιλάνε τελειώς αυθόρμητα και άδολα. Ίσως έτσι είναι οι άνθρωποι.Ίσως και αυτοί οι δύο να έιναι μοναδικοί.

Μέρα 74: Το πρόσωπο της Ζίον

Ειλικρινά ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Ρόξας ενδιαφέρεται τόσο πολύ για την Ζίον. Bέβαι και οι δύο εντάχθηκλαν στην οργάνωση ταυτόχρονα και είναι επιπλέον πρωτάρηδες, άλλα γιατί να συμπαθήσεις κα΄ποιον που κρύβει το πρόσωπο του όλη την ώρα? Και όμως το είδα σήμερα. Εντελώς ξαφνικά το 14ο μέλος σηκώθηκε και έβγαλε την κουκκούλα της. Η Ζίον είναι κορίτσι και μοιάζει εκπληκτικά στην Νάμινε.

Μέρα 96: Φίλοι

Η Ζίον επανέκτησε την ικανότητα της να χειρίζεται το κλειδόσπαθο. Αν και δεν ξέρω το πως ή το γιατί. Ίσως να σχετίζεται με τον Αφέντη του Κλειδόσπαθου και συγκεκριμένα με κάτι,το οποίο δεν μου έχουν πει ακόμα. Αισθάνομαι πως περνάω περισσότερο χρόνο με τον Ρόξας και την Ζίον παρά με τον παλιό μου φίλο, τον Σάιξ. Αυτό μοιάζει με την φιλία που είχα κάποτε.

Μέρα 118: Έσυ άλλαξες,όχι εγώ

Η συνομιλία με την Ζίον μου φέρνει αναμνήσεις από την ανθρώπινη μου ζωη και συγκεκριμένα τότε που ήμουν παιδί. Είναι μία παράξενη αίσθηση. Κανονικά θα έπρεπε να μπορώ να το μοιραστώ με τον Σάιξ άλλα δεν αισθάνομαι έτσι πια.Θα ακουστεί περίεργο,άλλα νοιώθω ικανοποιημένος με αυτό που έχασα. Δεν είμαι ο μόνος που έχει αλλάξει. Και εσύ άλλαξες επίσης.

Μέρα 152: Σαν ένα αληθινό άτομο

O Ρόξας και η Ζίον πρέπει να διαθέτουν κάτι παραπάνω.Επειδή τους ξέρω,μπορεί και να μην είναι έτσι. Ωστόσο συμπεριφέρονται σαν πραγματικοί άνθρωποι. Έχω μπερδευτεί. Αναρωτιέμαι αν ο Ρόξας κατάλαβε του τι είπα να μην κάνει. Μάλλον ορισμένα από όσα του είπα άπο το ένα αυτί μπήκαν και από το άλλο αυτί βγήκαν.

Μέρα 172: Η σημασία πίσω από τις λέξεις

Πρέπει να έχει να κάνει με αυτό που είπε ο Σάιξ. Γιατί η Ζίον να μην μπορεί να παραμείνει στην Οργάνωση? Μου ζήτησε να την προσέχω άλλα για ποιον λόγο? Μήπως έχει καμία σχέση το γεγονός ότι μοιάζει με την Νάμινε? Η Ζίον και η Νάμινε πρέπει να συνδέονται. Ποιανού κανένας είναι η Ζίον,τέλος πάντων? Τι κρύβει ο Σάιξ?

Μέρα 194: Ο Κλώνος

Νόμιζα πως δεν θα ξαναδώ άλλο κλώνο ποτέ. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα έλεγε ότι ο κλώνος του Ρίκου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Εγώ όμως είμαι ο μόνος στην Οργάνωση που συνειδητοποίησε ότι ο Κλώνος αντέγραψε επακριβώς το πρωτότυπο και στην πορεία ανέπτυξε δική του προσωπικότητα. Είναι γεγονός πως τα γνώριζα όλα αυτά άλλα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η Ζίον θεωρούσε τον ευατό της ιδιαίτερο.
Τα ερωτήματα μου δεν έχουν απαντηθεί ακόμα. Ποιανού κλώνος είναι η Ζίον? Της Νάμινε? Της Κάιρι? Ή κάποιου τελείως διαφορετικού? Για ποιον λόγο την δέχθηκαν στην Οργάνωση? Και γιατί ένας τόσο ικανός κλώνος λιποθυμάει κάθε λίγο και λιγάκι και χάνει την ικανότητα του να χειρίζεται το κλειδόσπαθο?

Μέρα 224: Ζίον

Ακόμα και αν η Ζίον είναι ένα αντίγραφο,μια μαριονέτα για μένα είναι απλά η Ζίον.Έτσι αισθάνομαι άλλα πως να την αντιμετωπίσω από εδώ και πέρα? Μπορέι να χρησιμοποιήσαμε τον κλώνο του Ρίκου για να πετύχουμε τον σκοπό μας άλλα δεν θέλω να κάνω το ίδιο και με την Ζίον.Εξαρχής το 1ο μέλος δεν έπρεπε να συμπεριφερθεί στον κλώνο του Ρίκου με αυτόν τον τρόπο. Είναι δυνατόν ένας τεχνητά δημιουργημένος κλώνος να αξίζει λιγότερο από έναν Κανένα που δεν θα έπρεπε ποτέ να υπάρχει?
Το ζήτημα είναι αμφιλεγόμενο και λεπτό ταυτόχρονα. Ωστόσο η Ζίον είναι η καλύτερη φίλη μου. Ακόμα και αν κανένας μας δεν έπρεπε να υπάρχει,αυτό δεν επηρεάζει τους δεσμούς που έχουμε. Στο επόμενο διάλλειμμα που θα κάνουμε θα της προτείνω να πάμε όλοι μαζί στην παραλία.Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία. Αυτές θα είναι οι μικρές καλοκαιρινές μας διακοπές.Ίσως ξεχαστώ αν πάμε όλοι μαζί στην παραλία και περάσουμε καλά.

Μέρα 276: Πίσω από την αλήθεια

Η Ζίον έφυγε. Η Ζίον τα ανακάλυψε όλα χωρίς να το ξέρει ο Ρόξας. ΓΙ αυτό πρέπει να την βρω. Δεν έχουμε καρδιά,άρα αποδεχόμαστε ότι μας λένε,ως αλήθεια. Όμως υπάρχει και κάτι πιο σημαντικό. Ο Σάιξ πίστευει πως οι άνθρωποι χωρίς καρδιά δεν μπορούν να έχουν φίλους,ώστοσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Όσον αφορά τον Κανένα του Ήρωα του Κλειδόσπαθου και τον Κλώνο του Κανένα,αυτοί οι δύο είναι ιδιαίτεροι. Μοναδικοί με την όλη σημασία της λέξης. Και φυσικά τίποτα δεν μπορέι να αλλάξει το γεγονός ότι είμαστε φίλοι.Το θυμάσαι,Ζίον?

Μέρα 297: Η επαφή με τον Ρίκου

Ο άνθρωπος που αποκαλούν απατεώνα,το ψεύτικο μέλος της οργάνωσης είναι ο Ρίκου.Ο Ρόξας θα μπορούσε εύκολα να το θυμηθεί. Ωστόσο είναι πολύ νωρίς για να το αναφέρω. Πρέπει πρώτα να μάθω γιατί η Ζίον ήταν με τον Ρίκου. Αν πάει με το μέρος του  ήρωα αυτό θα σημάνει το τέλος μας. Τι σχεδιάζεις να κάνεις Ζίον?

Μέρα 299: Η σημασία του ψέματος

O Ρόξας δεν με εμπιστεύεται μετά από ότι έγινε με την Ζίον,όμως δεν μπορώ να του πω ακόμα την αλήθεια. Έτσι συνεχίζω να λέω ψέματα.Όταν είσαι Κάνενας,το να ψεύδεσαι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν νοιώθεις ούτε τύψεις ούτε τίποτα. Επομένως γιατί αισθάνομαι ότι κάτι με ενοχλεί,έστω και λίγο,όταν του λέω ψέματα? Η συναναστροφή μου με τον Ρόξας μου προκαλεί την περιέργη ψευδαίσθηση ότι είμαι άνθρωπος .

Μέρα 301: Την Ζίον ή τον Ρόξας?

H Zίον μάχεται με πυρετώδη μανία.Είναι εκπληκτικό.Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το γιατί. Και επιπλέον,ακόμα δεν ξέρω τί να πω στον Ρόξας. Ακόμα και χωρίς την εντολή του Σάιξ θα έκανα το οτιδήποτε για να αποτρέψω την απώλεια του Ρόξας. Απο την άλλη όμως,δεν ξέρω αν πρέπει να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήσω την Ζίον να πάθει το ίδιο.

Μέρα 353: Ένα μέλλον που ποτέ δεν είχαμε

Δεν μπορώ ούτε να πω ότι η Ζίον ήταν ένα λάθος ούτε φυσικά να βάλω ένα τέλος σε αυτήν. Άλλα πρέπει να επιλέξω ή αυτήν ή τον Ρόξας. Δεν θα μπορέσουμε τελικά να έχουμε ένα μέλλον όπου θα καθόμαστε οι τρεις μας και θα τρώμε παγωτό. Ξέρω ότι ο Ρόξας δεν θα με καταλάβει ποτέ. Δεν θέλω όμως να το παραδεχτώ.

Μέρα 357: Στον καλύτερο μου φίλο

Ο Ρόξας έφυγε. Μόνο αυτός θα μπορούσε να αφήσει το ξυλάκι του παγωτού που γράφει ΝΙΚΗΤΗΣ. Αύριο ίσως μου δώσουν την εντολή να τον φέρω πίσω. Το γεγονός όμως πως μου άφησε το ξυλάκι  με κάνει να εύχομαι ότι οι τρεις μας ή καλύτερα οι δυο μας θα ξανααπολαμβάνουμε παγωτό μία μέρα. Έτσι κάνουν οι φίλοι.

Demyx

Μέρα 97: Νοιώθω τοοόσο βαρετά

Κάθε μου μέρα είναι δουλειά,δουλειά,δουλειά.Νοιώθω τόσο βαρετά που θα σκότωνα για λίγες διακοπές. Ένας Κανένας χρείαζεται και λίγη ξεκούραση,δίκιο δεν έχω? Και όταν γίνει αυτό ,θα έιμαι μόνο εγώ και η κιθάρα μου. Φιου!!!

Μέρα 153: Αυτό θα γίνει σουξέ!

Δημιούργησα ένα καινούργιο τραγουδάκι! Ο Χ-πρόσωπος μου φωνάζει συνέχεια να δουλέυω όμως τι περίμενε να κάνω ενάντια σε ένα τόσο μεγάλο τέρας? Καλύτερα βούλωστο και σκέψου πρώτα τι ικανότητες χρειάζονται για την κάθε αποστολή.

Luxord

Μέρα 173: To ρίσκο

Τελικά κατάλαβα πως ζηλεύω τα παιδιά.Ίσως υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αυτούς που γίνονται Κανένες ως ενήλικες και σε αυτούς που γίνονται κανένες ως παιδιά. Όσο περίσσοτερο έχει ζήσει κάποιος,τόσο ευκολότερα ρισκάρει να χάσει. Άλλα τα παιδιά μπορούν και κοιτάνε μπροστά χωρίς να φοβούνται τις δύσκολες καταστάσεις. Αμφιβάλλω αν βλέπουν την ζωή όπως την βλέπουμε εμείς,ως ένα ρίσκο.

Μέρα 257: Στα χαρτιά

Υπάρχει ένταση στην ατμόσφαιρα. Το νοιώθω. Σε μια εποχή όπως αυτή συμμετέχουμε σε ένα μεγάλο τυχερό παιχνίδι και μπορεί να χάσουμε πολλά. Λένε όμως ότι το να ποντάρεις στις χειρότερες συνθήκες μπορεί να σου αποφέρει την μεγαλύτερη νίκη.Eίμαι περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι.

Marluxia

Μέρα 27: Το σκυλάκι της Οργάνωσης

Δεν γνωρίζω αν ο Άξελ έχει καταλάβει το σχέδιο μας. Ο Βέξεν δεν συνεργαζόταν μάζι μας.Επομένως γιατί ενώ εντολή του Άξελ ήταν να εξαλείψει του προδότες της Οργάνωσης αυτός σκότωσε τον Βέξεν? Πρέπει να  προσέξω τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα.

Larxene

Μέρα 15: Πως τολμάνε;

Αμαν πία! Πως τολμάν να με διατάζουν να αφήσω ήσυχο το Αφέντη του Κλειδόσπαθου! Και επιπλέον πως με στέλνουν να μάθω σε έναν ανώριμο Κανένα τα βασικά της μαγείας !? Mου τη δίνει στα νεύρα.Ευτυχώς δεν θα κρατήσει πολύ. Μόλις τελειώσω με το Κάστρο της λήθης,το σχέδιο μας θα μπει σε εφαρμογή. Δεν θα το παίζω πια νταντά.Ποτέ ξανά.

Xion

Μέρα 50: Παράξενο αίσθημα

Ο Ρόξας ξύπνησε σήμερα. Νομίζω πως ονειρεύοταν όλη αυτήν την ώρα. Όταν είμαι μαζί του αισθάνομαι περίεργα. Σαν να τον ξέρω απο καιρό. Είναι σαν ακούω κύματα να πεύτουν στην ακτή. Άλλα γιατί?

Μέρα 73: Και τώρα τι?

Έχω χάσει την ικανότητα να χειρίζομαι το κλειδόσπαθο άλλα δεν ξέρω για ποιον λόγο. Και επιπλέον δεν μπορώ να βρω έναν τρόπο να λύσω το πρόβλημα. Συνέβη εντελώς ξαφνικά όταν σηκώθηκε ο Ρόξας. Αν δεν μπορώ να συλλέξω καρδιές, τότε η οργάνωση δεν θα με χρειάζεται πια. Νοιώθω απαίσια.

Μέρα 75: Πρέπει να κάνω κάτι

Ο Ρόξας,από τότε που έχασα την ικανότητα να χειρίζομαι το κλειδόσπαθο,έρχεται και με βοηθάει συνέχεια στις αποστολές μου. Ο Άξελ με καλύπτει,οπότε είμαι ασφαλής προς το παρόν. Άλλα τι θα κάνω αν πότε δεν ξαναπάρω το κλειδόσπαθο? Δεν μπορώ να κρύβομαι για πάντα.

Μέρα 95: Το παρελθόν μου

Ούτε ο Ρόξας ούτε εγώ έχουμε αναμνήσεις από τις ανθρώπινες ζωές μας. Εγώ δεν θυμάμαι ούτε τις πρώτες μου μέρες ως Κανένας. Ο Ρόξας είπε πως του συμβαίνει το ίδιο άλλα δεν μπορώ να έιμαι σίγουρη. Για μένα είναι όλα ένα απόλυτο κενό. Δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε καν την μέρα που πρωτοσυνάντησα τον Άξελ και τον Ρόξας. Eίναι όλα τόσο θολά στο μυαλό μου.

Μέρα 149: Eίναι μια απάτη

O άνδρας που φορά την στολή της οργάνωσης είναι κόπανος! Είναι όμως και παντοδύναμος. Δεν μπορώ να τον νικήσω,για αυτό πρέπει να δυναμώσω. Και φυσικά δεν είμαι εγώ η απάτη.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. Αυτός είναι. Αυτός παριστάνει ότι είναι κάποιος που δεν είναι!

Μέρα 151: Αυτά τα όνειρα

Δεν ήμουν έτοιμη να ξαναδώ τον Ρόξας. Δεν μπορώ να μας βοηθήσω παρα μόνο να μας συγκρίνω. Και οι δύο χειριζόμαστε το κλειδόσπαθο άλλα είμαστε τόσο διαφορετικοί. Ονειρεύεται? Γιατί εγώ μόνο αυτό κάνω τώρα πια. Το προηγούμενο βράδυ ονειρεύτηκα έναν ωκεανό,στον οποίο πνιγόμουνα. 

Μέρα 193: Όνειρα ή αναμνήσεις?

Ξύπνησα μόνο και μόνο για να ξαναλιποθυμήσω? Γιατί? Μήπως επειδή είμαι μια αποτυχία? Όσο κοιμόμουν,ονειρευόμουν όλη την ώρα.Αισθανόμουν λίγο νοσταλγία αλλά για ποιο πράγμα?Γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ? Θα μπορούσε να είναι μια ανάμνηση κλειδί για την ανθρώπινη μου ζωή. Το μόνο που θυμάμαι είναι ο αχνός και ελαφρύς ήχος των κυμάτων.

Μέρα 225: Τα μυστικά μου

Αισθάνομαι το σώμα μου βαρύ και το κεφάλι μου ποναέι. Κοιμάμαι και ονειρεύομαι συνέχεια. Ο Άξελ κάτι ξέρει. Κρύβει κάποιο μυστικό,το οποίο πρέπει να βρίσκεται στο κάστρο της λήθης. Εκεί γεννήθηκα.

Μέρα 300: Εμείς και το ηλιοβασίλεμα

Κοιτάξαμε το ηλιοβασίλεμα σήμερα. Οι τρεις μας. Δεν πίστευα ότι θα μας δινόταν η ευκαιρία να το ξανακάνουμε. Μου θυμίζει το όνειρο που είδα.Εκείνο στο οποίο έγω βρισκόμουν με τον Άξελ και τον Ρόξας στην ακρογιαλιά και βλέπαμε το ηλιοβασίλεμα να χάνεται στο νερό. Θέλω απλά να μείνω μαζί τους. Άλλα πως? Τι πρέπει να κάνω?

Μέρα 321: Το αγαπημένο μου μέρος

Ο Άξελ πάντα με βοηθούσε και αυτό περίμενα να ξανακάνει. Πόσο καιρό ξέρει για μένα? Ίσως από πολύ πριν συναντήθουμε στο Κάστρο της Λήθης. Αυτός όμως μου είπε να σκευτώ τον ευατό μου.Και εγώ χάρηκα πολύ. Άλλα τώρα πια ,όσο εγώ δυναμώνω, ο Ρόξας αποδυναμώνεται.
Δεν πρέπει να υπάρχω πια. Λένε πως οι Κανένες δεν θα έπρεπε να υπάρχουν ποτέ, άλλα εγώ είμαι η πραγματική προσβολή. Ωστόσο πριν φύγω θέλω να βοηθήσω τον Ρόξας και τον Άξελ. Έστω και λίγο. Νομίζω πως το αγόρι που έιδα σήμερα είναι ίδιος με τον Σόρα που θυμάμαι.

Μέρα 352: Τι πρέπει να κάνω

O Ρίκου μου έδωσε χρόνο. Ο Άξελ μου ζήτησε να σκευτώ για μένα. Η Οργάνωση σκοπεύει να εξολοθρέυσει είτε εμένα είτε τον Ρόξας.Ποτέ δεν θα μας άφηναν να συνυπάρξουμε. Αγαπώ τον Ρόξας και τον Άξελ. Και φυσικά ο Σάιξ θα με κοροίδευε αν το άκουγε αυτό. Θα αποκαλούσε την αγάπη που νοιώθω ψευδαίσθηση των τεχνητών αναμνήσεων μου. Άλλα οι στιγμές που πέρα σε εκείνον τον πύργο του ρολογιού ήταν αληθινές.
Εύχομαι οι τρεις μας να μπορούσαμε να το ζούμε για πάντα αυτό.
Άλλα πρέπει να δώσω ένα τέλος.Ποτέ δεν θα ξεχάσω το σημερινό ηλιοβασίλεμα. Ακόμα και ο Ρόξας και ο Άξελ ξεχάσουν,εγώ δεν θα κάνω ποτέ.

Μέρα 354: Που ανήκω

Θα ήθελα να ξαναδώ τον Ρόξας για άλλη μια φορά αλλά δεν μπορώ. Τι θα του έλεγα? Υπήρξα ποτέ στα αλήθεια? Ακόμα και αν δεν υπήρξα, ελπίζω ότι αυτές οι στιγμές που περάσαμε παρακολουθώντας το ηλιοβασίλεμα ,να ήταν πραγματικές. Γνωρίζω πως η Νάμινε θα μου πει πως να επιστρέψω εκεί που ανήκω. Πρέπει να την δω άμεσα.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις